Διαμονή

Το Maria’s Garden αποτελείται από 7 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 εώς και 5 άτομα. Τα διαμερίσματα είναι διαμπερή και όλα έχουν πρόσβαση στον κήπο, για να απολαύσετε ατελείωτες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, κάτω από τις ανθισμένες βοκαμβίλιες, το κλήμα, τις ελιές και άλλα φυτά.

Κάθε διαμέρισμα έχει αυτόνομη πρόσβαση, δύο μπαλκόνια και πρόσβαση στον κήπο, για να απολαύσετε ατελείωτες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, κάτω από τις ανθισμένες βοκαμβίλιες, το κλήμα, τις ελιές και άλλα φυτά.

Το καθένα διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγειάκι, μπιστολάκι για τα μαλλιά, τηλεόραση, wifi, θυρίδα ασφαλείας και κλιματιστικό.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και στον χώρο της κουζίνας υπάρχουν 2 μονά κτιστά κρεβάτια. Επίσης, υπαρχουν διαμερίσματα που διαθέτουν 2 υπνοδωμάτια.
Το ένα υπνοδωμάτιο έχει διπλό κρεβάτι και το άλλο υπνοδωμάτιο δυο μονά κρεβάτια και διαθέτουν ξεχωριστή εξοπλισμένη κουζίνα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 5 άτομα.